SEC
Obținut din struguri ecologici, Syrah Reserve 2018 este esența terroirului din Beltiug, expresia profundă a soiului, provine din selecția cramei. Cu aspect purpuriu intens, cu o structură puternică dată de maturarea extinsă la butoi, ½ timp de 1 an, iar ½ timp de 2 ani, cu un nas pronunțat de fructe negre și mirodenii orientale, generos și bogat pe palat, ferm și persistent pe final, este unic și seducător, așteaptându-vă să-l descoperiți!
Se asociază cu steak-ul de vițel medium rare, ragu de vită și de vănat mare, fripturi de porc sau miel condimentat la grătar.
Conținut de alcool: 14%
Aciditate: 5,5 g/l
Glucoză + fructoză: sec 3 g/l
Temperatura de servire recomandată: 18 o C
SEC
Obținut din struguri ecologici, Pinot Noir-ul este delicat dar cu mult caracter, recolta anului 2017 fiind un vin rubiniu pal, clasic, elegant și fin, abundând de fructe roșii delicate, cireșe, coacăze roșii și căpșuni, violete, tanini fini și catifelați pe palat, note delicate de stejar și multă prospețime, persistent și ferm pe final. Se pretează la maturare îndelungată la sticlă.
Se asociază cu cotlet de miel, piept de rață sau porumbel cu smochine, tartar de somon sau ton, garnituri de sfeclă coaptă, carpaccio.
Conținut de alcool: 12,70%
Aciditate: 6,07 g/l
Zahăruri reziduale: sec 2,56 g/l
Temperatura de servire recomandată: 16 o C
SEC
Este un cupaj de Cabernet Sauvignon Merlot si Pinot Noir proveniți din cultura ecologică, care ne întâmpină cu arome de fructe roșii și negre, afine, prune supracoapte, cireșe, accentuate de note fine de cacao și condimente, alături de un final catifelat. Corpul îl are mediu, la fel ca și conținutul de alcool, cu tanini blânzi și prietenoși. Un vin de cursă lungă, se asociază perfect cu mezeluri, paste cu sos de roșii, brânzeturi semimaturate, vânat de pasăre.
Conținut de alcool: 14 %
Aciditate: 6 g/l
Glucoză + fructoză: sec 0,31 g/l
Temperatura de servire recomandată: 14 o C
SEC
Este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, produs din struguri ecologici fermentați timp de 3 săptămâni pe pieliță şi maturat în barrique-uri la a 2-a și a 3-a folosință, un vin serios chiar de la primul nas și în același timp elegant, de culoare rubinie intensă, cu note de fructe negre și roșii, afine și cireșe coapte, acompaniate de condimente picante și dulci, mentă și lemn dulce, cu structură compactă datorită taninilor și acidității. Se asociază perfect cu mezeluri afumate, carne de vită, vânat și oaie, fripturi de porc la grătar.
Conţinut de alcool: 13,5 %
Aciditate: 6 g/l
Zaharuri reziduale: sec 3,6 g/l
Temperatura de servire recomandată: 16 o C
SEC
Vinul fanion al cramei noastre, produs din struguri ecologici, tânăr are aspect de un purpuriu intens,se remarcă printr-un nas profund și picant, acompaniat de fructe negre, mure și afine îmbrățișate de note de condimente dulci provenite de la maturarea în butoaie mari de stejar pentru o perioadă de 12 de luni. Pe palat redă perfect terroirul Beltiugului cu care Syrah-ul nostru este în perfectă sinergie. Gustul generos și plin de fructe negre, piper negru și eucalipt, este mătăsos și bogat, cu note evidente de stejar. Structura o are fermă, aciditatea crocantă și finalul persistent și elegant. Se pretează la maturare îndelungată la sticlă.
Asocieri culinare – datorită structurii ferme și acidității marcante se asociază foarte bine cu steak-ul de vițel gătit medium rare, ragu de vită și de vănat mare, fripturi de porc sau miel condimentat la grătar.
Conţinut de alcool: 13,7%
Aciditate: 6 g/l
Glucoză + fructoză: sec 2.16 g/l
Temperatura de servire recomandată: 16 o C
SEC
Produs din struguri ecologici, cu aspect purpuriu, intens și profund la nas, abundă de fructe roșii și negre, cireșe negre, vișine, mure, coacăze, tușe de pământ, elegant pe palat, cu structură compactă, suculent, cu note fine de stejar și tabac, profund și totodată zglobiu, exprimă esența adevărată a acestiu soi. Finalul îl are persistent, distins și condimentat. Se pretează la maturare în sticla.
Asocieri culinare – paste cu sos de roșii, carne de vițel sau căprioară cu sos de fructe de pădure, risotto cu ciuperci, brânzeturi moi de capră.
Conținutul de alcool: 13%
Aciditate: 6,4 g/l
Glucoză + fructoză: sec 2 g/l
Temperatura de servire recomandată: 16 o C