SEC

Produs din struguri ecologici, Sauvignon Blanc seduce și frapează prin parfumul intens de flori de soc și iasomie, notele de urzică, agrișe, sparangel și lime anuntând o aciditate precisă, răcoritoare. Elegant, cu o structură compactă, este un companion de nădejde a neuitatelor seri de vară. Vivace și persistent pe final.

Asocieri culinare: bucătărie asiatică, salate proaspete, paste cu pesto, sushi, sparanghel cu friptură.

 

Conținut de alcool: 13.3  %

Aciditate : 7 g/l

Glucoză + fructoză: sec 7.48 g/l

Temperatura de servire recomandată:  8 o C

DEMISEC

Este un vin demisec, de culoare galben-lămâie, produs din struguri ecologici, intens parfumat, cu note de lychee și trandafir alb, piersici și flori de portocal care incită și surprinde. Aciditatea echilibrează perfect restul de zahăr.

Este un însoțitor perfect al mâncărurilor asiatice, condimentate și picante, al salatelor de fructe și deserturilor cu fructe.

 

Alcohol level: 13,0 %
Acidity: 5,47 g/l
Residual sugars: demisec
Recommended serving temperature: 10 C

DEMISEC

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gewürztraminer, de culoare galben-lămâie vioaie. Strugurii provin din cultură ecologică. Nasul este parfumat și proaspăt, cu note florale de violete albe, flori de câmp și salcâm, acompaniate de fructe proaspete, piersici albe și citrice. Gustul redă componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcantă și crocantă care îi conferă prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.

Trio Alb este un vin de cursă lungă, cu nivel moderat de alcool, răcoritor, de vară. Se recomandă in compania aperitivelor și salatelor.

 

Conţinut de alcool: 12%
Aciditate: 7 g/l
Glucoză + fructoză: demisec 13.4 g/l
Temperatura de servire recomandată:  9 C

DEMIDULCE

De culoare galben pai proaspăt și luminos, este un vin produs din Chardonnay, ecologici, cu un nas proaspăt și plăcut fructat de pere, citrice coapte și ardei gras, vegetal, suculent pe palat, destul de corpolent datorită restului de zăhăr, perfect echilibrat de aciditatea specifică zonei. Cu o structură fermă și un final persistent ne îmbie să mai degustăm un pahar. Este un însoțitor perfect pentru tocănițele de legume, mâncăruri asiatice picante și condimentate, clătite cu gem sau brânză.

 

Conținut de alcool: 12,5%
Aciditate : 6,9 g/l
Glucoză + fructoză: demidulce 24 g/l
Temperatura de servire recomandată:  9 C

SEC

Produs din struguri ecologici, este un vin natural, nefiltrat, expresia gândită de noi pentru Sylvanerul Verde, cu note principale vegetale, agrișe, asparagus, ardei verde, iarbă proaspăt cosită, aciditate crocantă și structură fermă, elegant, cu final persistent și răcoritor. Macerat pe pielițe 5 zile, cu conținut minim de sulfiți. Pentru a desăvârși paleta aromatică, vinul a fost păstrat timp de 10 zile în 3 amfore de lut cu porozitate diferită.

Plin de character este însoțitor de excepţie pentru fripturile de gâscă şi raţă, varză à la Cluj, preparate grase și condimentate.

 

Conţinut de alcool: 12%
Aciditate: 6,30 g/l
Zahăruri reziduale: sec 1,92 g/lc
Temperatura de servire recomandată: 11 C

SEC

Un exemplu aparte, produs din struguri ecologici proveniți de pe vițe selectate, vechi de 60-100 de ani, îngrijite exclusiv manual pentru a le menaja. Cupajat din Fetească Regală, Riesling Italian, este un vin natural și nefiltrat, sățios, cu structură și aciditate marcante, arome complexe de fructe galbene coapte, compot de gutui, citrice și condimente picante, piper alb și ghimbir, coajă de portocale confiată, persistent pe final. Macerat pe pielițe 7 zile și fermentat spontan timp de o lună, conținutul de sulfiți fiind minim. Pentru a desăvârși paleta aromatică, vinul a fost păstrat timp de o lună în 3 amfore de lut cu porozitate diferită.

Asocieri culinare: carne de vânat, șuncă și iahnie, cholent.

 

Conținut de alcool: 12,5 %
Aciditate: 5,47 g/l
Glucoză + fructoză: sec 0,04 g/l
Temperatura de servire recomandată: 11 C

12